Gå direkt till innehåll
En av de större nyheterna är att vi utökar vår Prismafamilj med en golvlampa i fyra varianter, med ljust eller mörkt trä tillsammans med en vacker linnemix
En av de större nyheterna är att vi utökar vår Prismafamilj med en golvlampa i fyra varianter, med ljust eller mörkt trä tillsammans med en vacker linnemix

Pressmeddelande -

Höstens nyheter från Watt&Veke AW24

I årets höstkollektion fortsätter vi på Watt&Veke att arbeta med formbara naturmaterial som trä, glas och handgjort papper i en mjuk och dämpad färgskala. Material som håller över tid både stil- och funktionsmässigt.

"Vi fortsätter att sträva efter att skapa produkter som håller över tid, generation efter generation och som är användbara i många år framöver," säger Erika Cederberg VD på Watt&Veke.

Kollektionen presenterar flera små och lättplacerade lampor som kan användas i många olika rum. De passar lika bra i en kontorsmiljö som i en hemmamiljö.

En ny medlem i Prismafamiljen

En av nyheterna som däremot är i den större storleken, är den populära golvlampan Prisma Floor. Idag finns den endast som bordslampa, men nu finns den även som golvlampa. En vacker iögonfallande inredningsdetalj som fyller sin plats både när den är släckt och tänd.

"Vi strävar ständigt efter att lysa upp och inspirera människors vardag med vår belysning. Med AW24-kollektionen tar Watt&Veke ytterligare ett steg mot att erbjuda ett tidlöst och elegant sortiment som passar både kontor och hemmamiljöer. Vår vision är att bli det självklara valet för lampor och inredning," avslutar Erika.

Foto: Helena Nord

Styling: Pella Hedeby.


Prisma Floor Oak | Dark ash
Med taktila material som trä och linne ger Prisma floor känslan av avslappnad lyx. Lampan har en textilsladd försedd med dimmer, för att enkelt kunna reglera ljusstyrkan efter behov.

Bordslampan Olivia finns i två färger, Natural och Dark Ash. Fot av trä och matt skärm av opalglas ger ett mjukt och behagligt ljus som sätter stämningen i ditt hem. Den svarta textilsladden är försedd med dimmer, så att du kan anpassa ljusstyrkan efter behov

Filippa table och Fia table är två nätta bordslampor tillverkade av handgjort papper med fot i trä, som ger ett mjukt och vackert sken där papperets karaktär får tala.

Milly table finns i två färger, beige och black. En klassisk bordslampa i modern tappning med en fot av marmor och skärm i lackad metall. Textilsladd i matchande färg.

Logga in i vår bildbank eller kontakta vår kundtjänst för högupplösta miljöbilder.

Användarnamn: press@wattveke.se

Lösen: wattveke

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Watt & Veke was founded in 1998 with a clear vision - to make the days brighter by using light that will bring something extra than just illumination.

We have over 20 years of experience. During this time we have always strived to bring you a special atmosphere through the lighting and to let it become a part of your interior design. Our lighting carries a personality, just like you. A Watt & Veke lighting should say something about you as a person. This regardless if you are a fan of our timeless classics or our trendy statement pieces.

Kontakter

Erika Cederberg

Erika Cederberg

Presskontakt CEO
Sanna Bergfors

Sanna Bergfors

Presskontakt Kundtjänst 08-34 23 33 Contact Linkedin